Beste biljarters,

Komende vrijdag sluiten we het biljartseizoen af met een leuke avond op De Friesche Club.

De avond begint om 19.00 uur en de inleg is 4 €. Wanneer je iets later komt is dat geen probleem mits je het maar tijdig meldt aan Marcel of Carla i.v.m. de indeling van de tafels.

Sponsor van deze avond is Frans van Rooyen, Frans alvast bedankt namens de commissie.
We zullen meerdere biljartvarianten gaan spelen die normaal gesproken alleen in de kroeg worden gespeeld.
Het spel met 4 ballen, annoncee en natuurlijk 10 over
rood zullen aanbod komen. Voor de betere spelers van de club zal er een passende handicap worden bedacht.

De buurthuis competitie is afgelopen en het winnende team zal op De Friesche Club worden gehuldigd. Dat is een mooie gelegenheid om kennis te maken met De Friesche Club.  Ook mogen ze deze avond meedoen met het biljarten. Natuurlijk spelen ze in hun eigen klasse,  dat is tot 3 gemiddeld. Op deze avond is er tijd genoeg om te praten met mensen die geïnteresseerd zijn.

Het zou mooi zijn als de De Friesche Club  weer mee gaat doen aan die buurthuis competitie. Het is een competitie in Leeuwarden met ongeveer 6 teams die onderling een uit en een thuis wedstrijd spelen, op handicap. Ben je als clublid geïnteresseerd meld je dan bij Jacques van de Bos.

Komt allen !! Mensen van de woensdagmiddag en de donderdagavond, maar ook mensen die normaal gesproken nergens aan meedoen. En natuurlijk ook de mensen van de buurthuiscompetitie. We  maken er een leuke happening van.

Vriendelijke groet, 

De Biljartcommissie.

Leave a Comment