Wat een fantastische avond hebben we gisteren weer gehad.

Had ik eerder in de week enorm genoten van hele spannende partijen in de 5 e, 4e, 3 e en 2e klasse, dit keer speelden ver veel c 1 spelers en kaderspelers, die overigens op handicap libre speelden op de grote tafels.

OM met de kader spelers te beginnen, ik heb, tussen mijn eigen partijen door af en toe even gekeken bij de grote tafels.

Geert Popma. Tonnie Swart, Marcel v d Woude, Jurgen Toorenman, Berend Ehrens en Folke Spakman.

Prachtig wat een verzorgd spel. Tonnie kwam in de finale 17 punten tekort tegen Jurgen Toorenman, die met een dikke serie americaine de finale besliste. Tonnie had wel een seri van 72.

Van de andere wedstrijden heb ik slechts fragmenten meegekregen.

Cees Reitsma had er 75 in 7 beurten

Eerder had Karel uit Franker al een partij in 2 beurten beslist.

Zelf maakte ik in de eerste twee beurten tegen Luutzen Wesselius 19 en 18 in de eerste twee beurten. Daarna zakte het wat in, maar ik won nog. De tweede partij won ik ook. En de derde ging ik het schip in tegen Jan Teljeur, die mooi speelde. Desondanks bleek ik, tot mijn verrassing vandaag om de prijzen te mogen spelen.

 

Wat een plezier om zoveel tegenstanders uit de c 1 en spelers die gepromoveerd zijn naar de hoofdklasse op een avond bij elkaar te zien. Wat een kameraadschap. Heerlijk.

De fotos spreken voor zich

Leave a Comment